DJI Inspire 2

€3 299,00

Terug

DJI Inspire 1 was een openbaring. De eerste drone voor het maken van films met een HD-videotransmissiesysteem, een 360 ° roterende gimbal en een 4K-camera, evenals de eenvoud van app-bediening. DJI Inspire 2 neemt alles wat goed was aan de Inspire 1 en verbetert het. Een geheel nieuw beeldverwerkingssysteem neemt op tot 5,2K in CinemaDNG RAW, Apple ProRes en meer.

Specificaties

Efficiënte workflow
De creatieve workflow van Inspire 2 is volledig geoptimaliseerd en kan nu video opnemen in CinemaDNG en Apple ProRes, en andere veelvoorkomende formaten voor postproductie bij het maken van films.

Detecteer en vermijd
Vooruit- en neerwaarts zichtsystemen stellen de Inspire 2 in staat obstakels tot 30 meter verderop te detecteren, waardoor een beschermde vlucht tot 54 km / u mogelijk is met een bestuurbare houdinghoek van 25 °.

Spotlight Pro
Spotlight Pro is een krachtige volgmodus waarmee zelfs individuele piloten complexe, dramatische beelden kunnen vastleggen. Het maakt gebruik van geavanceerde visuele trackingalgoritmen om tijdens de vlucht op een onderwerp te vergrendelen, ongeacht de richting waarin de Inspire 2 vliegt, waardoor foto's worden gemaakt die ooit een speciale cameraman nodig hadden.

Slimme terugkeer naar huis
Met systemen voor vooruit en omlaag kijken kan de Inspire 2 tijdens het vliegen een realtime kaart van zijn vliegroute maken en zijn weg terug makkelijk vinden.

Video-transmissiesysteem
De nieuwste update van DJI Lightbridge-technologie heeft een effectieve transmissieafstand van maximaal 4,3 mijl (7 km) * en is in staat om zowel 1080p / 720p video als de FPV-weergave te leveren aan piloot en cameraman.

Krachtige vliegprestaties
De Inspire 2 vliegt met een snelheid tot 108 km / u en daalt met 9 m / s en klimt met 6 m / s. Hij kan in slechts vier seconden accelereren van 0 naar 80 km / u en vliegt onder een maximale attitudehoek van 40 °.

Inhoud

 • Inspire 2 aircraft
 • Remote controller
 • 4x Propeller pairs
 • 2x TB50 batteries
 • Charger
 • Charging hub
 • Power cable
 • USB cable
 • Micro SD card 16GB
 • Vision system calibration plate
 • 3x Gimbal damper
 • 1x Propeller mounting plates
 • Carrying case
 • 4x battery insulation sticker

Tom is een top instructeur die zijn vak kent en dit met passie overbrengt. Ondertussen ben ik van de eerste keer geslaagd op zowel het theorie als het praktijk examen en heb ik mijn klasse 1 licentie. Danku Tom!

Robin Bvrts (recensie op Facebook)

Opleiding is top! Van catering over cursusmateriaal, van een mooi leslokaal tot zeer boeiende lessen, gegeven door Tom, lesgever met heel vlieg- en drone-ervaring, die ons met veel enthousiasme en een vleugje humor de theorie bijbrengt! Zeer blij van mijn beslissing om hier de cursus te volgen ?

Filip LS (recensie op Facebook)

Tom geeft op een rustige, relaxte manier les, met kennis van zaken. Met zijn eigen ervaringen uit de praktijk weet hij de materie boeiend te houden. Bij deze ernstige materie is er zeker ook plaats voor een streepje humor! Aansluitend heb ik nog de cursus kaart lezen gevolgd bij Tom. Als leek was die kaart eerder een doolhof. Dankzij deze cursus ben ik er gelukkig uit geraakt ?. Kortom: een aanrader ??

Miel Capals (recensie op Facebook)

Dronecollege biedt een zeer professionele drone opleiding.  Tom heeft een heel rustige maar correcte stijl van lesgeven en heeft me naast het perfectioneren van mijn vliegskills ook enorm veel bijgebracht over de verschillende drone types in de markt en over de in's en out's van de verschillende activiteiten. Dankzij zijn expertise heb ik heel snel en efficient een eigen drone-bedrijf kunnen opstarten. Dit is dé school in België voor een doorgedreven RPAS vliegopleiding.

Koen De Cleyn (recensie op Facebook)

DRONECOLLEGE is een plaats waar iedere startende "leek" een volwaardige en complete opleiding kan genieten tegen een eerlijke prijs, duidelijke uitleg en vooral de grondige manier van lesgeven. Piloten die elders een licentie behaald hebben, vinden dan alsnog de weg naar DRONECOLLEGE om hun kennis grondig bij te schaven. Een buitengewone aanrader!!

Jan Vanbroeckhoven (recensie op Facebook)