DJI Mavic Air 2

€849,00

Terug

DJI Mavic Air 2 tilt kracht en draagbaarheid naar een hoger niveau en biedt geavanceerde functies in een compacte vorm. Intelligente opnamefuncties en uitstekende beeldkwaliteit brengen meesterwerken uit de lucht binnen handbereik. Met een veiligere, slimmere vlucht kunt u uw spel verbeteren terwijl u ten volle geniet van het creatieve proces.

Specificaties

Ultraheldere details
1/2-inch beeldsensor, 48 Megapixel-foto's en 4K-video's bij 60 fps

Contrast, kleur en controle
HDR-foto, video en panorama

Cinematic content
Hyperlapse en QuickShots

Vlieg langer
34 minuten max. vliegtijd met 240 minuten maximale RC batterijduur

Vlieg slimmer en veiliger
APAS 3.0 Obstakelvermijding

Vlieg verder, zie duidelijker met OcuSync 2.0
10 km video-overdracht van 1080p bij 30 fps

Inhoud

1x Aircraft
1x Remote controller
1x Intelligent Flight Battery
1x Battery charger
1x AC power cable
3x Low-Noise Propellers (Pair)
1x RC Cable (USB Tpye-C connection)
1x RC Cable (Lightning Connector)
1x RC Cable (Standard Micro-USB Connector)
1x Gimbal protector
1x USB Type-C cable
1x Pair of spare Control Sticks

Tom is een top instructeur die zijn vak kent en dit met passie overbrengt. Ondertussen ben ik van de eerste keer geslaagd op zowel het theorie als het praktijk examen en heb ik mijn klasse 1 licentie. Danku Tom!

Robin Bvrts (recensie op Facebook)

Opleiding is top! Van catering over cursusmateriaal, van een mooi leslokaal tot zeer boeiende lessen, gegeven door Tom, lesgever met heel vlieg- en drone-ervaring, die ons met veel enthousiasme en een vleugje humor de theorie bijbrengt! Zeer blij van mijn beslissing om hier de cursus te volgen ?

Filip LS (recensie op Facebook)

Tom geeft op een rustige, relaxte manier les, met kennis van zaken. Met zijn eigen ervaringen uit de praktijk weet hij de materie boeiend te houden. Bij deze ernstige materie is er zeker ook plaats voor een streepje humor! Aansluitend heb ik nog de cursus kaart lezen gevolgd bij Tom. Als leek was die kaart eerder een doolhof. Dankzij deze cursus ben ik er gelukkig uit geraakt ?. Kortom: een aanrader ??

Miel Capals (recensie op Facebook)

Dronecollege biedt een zeer professionele drone opleiding.  Tom heeft een heel rustige maar correcte stijl van lesgeven en heeft me naast het perfectioneren van mijn vliegskills ook enorm veel bijgebracht over de verschillende drone types in de markt en over de in's en out's van de verschillende activiteiten. Dankzij zijn expertise heb ik heel snel en efficient een eigen drone-bedrijf kunnen opstarten. Dit is dé school in België voor een doorgedreven RPAS vliegopleiding.

Koen De Cleyn (recensie op Facebook)

DRONECOLLEGE is een plaats waar iedere startende "leek" een volwaardige en complete opleiding kan genieten tegen een eerlijke prijs, duidelijke uitleg en vooral de grondige manier van lesgeven. Piloten die elders een licentie behaald hebben, vinden dan alsnog de weg naar DRONECOLLEGE om hun kennis grondig bij te schaven. Een buitengewone aanrader!!

Jan Vanbroeckhoven (recensie op Facebook)