DJI Phantom 4 Pro V2.0

€1 699,00

Terug

De nieuwe DJI Phantom 4 Pro V2.0 beschikt over een OcuSync HD-transmissiesysteem, dat automatisch omschakelen van dubbele frequentiebanden ondersteunt en draadloos verbinding maakt met DJI Goggles. Net als de P4 Pro en Advanced is de P4P V2.0 uitgerust met een 1-inch 20-megapixelsensor die 4K / 60fps-video en burst-foto's met 14 fps kan opnemen. Bovendien bevat het FlightAutonomy-systeem dubbele achteruitkijksensoren en infrarood-detectiesystemen voor in totaal 5 richtingen voor het waarnemen van obstakels en 4 richtingen voor het vermijden van obstakels.

Specificaties

Rustigere, aangenamere vluchten
De nieuwe aerodynamische propellers 9455S en nieuwe FOC ESC-drivers bieden verbeterde geluidsbeheersing en sinusvormige stroom voor meer stabiliteit. Het geluid is verminderd met tot 4 dB * (60%) voor stillere en aangenamere vluchten.

Nieuwe OcuSync-videotransmissie
De afstandsbediening van DJI Phantom 4 Pro V2.0 maakt gebruik van OcuSync-videotransmissie, die gebruik maakt van tijdverdelings-multiplextechnologie om het stuursignaal te verzenden en tegelijkertijd het videosignaal te ontvangen. Dankzij OcuSync maakt de P4P V2.0 ook draadloos verbinding met DJI Goggles. Zonder kabelbeperkingen kunt u genieten van spannende FPV-vluchten met snelheden tot 72 km / u (45 mph) in S-modus.

 

Transmissie met dubbele frequentie
De DJI Phantom 4 Pro V2.0-afstandsbediening maakt gebruik van het OcuSync HD-videotransmissiesysteem dat werkt op zowel 2,4 GHz als 5,8 GHz frequentiebanden, met een maximaal zendbereik van 7 km. De drone beoordeelt de omgevingsomstandigheden en kiest de beste band om te werken, waardoor signaalstoring wordt verminderd.

Snel wisselen van frequentiepunt
OcuSync-videotransmissietechnologie kan omgevingsinterferentie in realtime detecteren. Bij sterke interferentie schakelt het systeem over naar het frequentiepunt met de minste inbraak.

1080p Live View
Met bi-directionele perceptie en foutbestendige technologie, bespaart DJI Phantom 4 Pro V2.0 V2.0 tot 30% van zijn bandbreedte en lost het veelvoorkomende problemen op, zoals videovertraging en zelfs compressie-artefacten bij videotransmissie, voor kristalheldere livevideo tot 1080p .

Connectiviteit met meerdere apparaten
OcuSync kan verbinding maken met meerdere apparaten tegelijk. Het kan twee afstandsbedieningen of een afstandsbediening en een set DJI Goggles met elkaar verbinden.

Zie een andere wereld
De P4P V2.0 maakt draadloos verbinding met DJI Goggles, waardoor je direct midden in de actie staat met dubbele LTPS-schermen die een hoogwaardige 1080p live cameraweergave bieden met een gezichtsveld van 85 °. Met Ocusync ervaar je een snelle en duidelijke FPV-vlucht met een ongelooflijk lage latentie. Bovendien is het besturen van je drone met DJI Goggles intuïtiever dan ooit. Schakel gewoon Head Tracking in, waarmee u het vliegtuig of de cardanische ophanging kunt verplaatsen door simpelweg uw hoofd te draaien.

Inhoud

  • 1x P4P V2.0
  • 1x Remote Controller
  • 1x 5870mAh Battery
  • 4x Propellerpair (1xCW, 1x CCW)
  • 1x Charger
  • 1x Power Cable
  • 1x Gimbal Clamp
  • 1x Transportbox
  • 1x Micro-USB-Cable
  • 1x Micro-SD Card 16Gb

Tom is een top instructeur die zijn vak kent en dit met passie overbrengt. Ondertussen ben ik van de eerste keer geslaagd op zowel het theorie als het praktijk examen en heb ik mijn klasse 1 licentie. Danku Tom!

Robin Bvrts (recensie op Facebook)

Opleiding is top! Van catering over cursusmateriaal, van een mooi leslokaal tot zeer boeiende lessen, gegeven door Tom, lesgever met heel vlieg- en drone-ervaring, die ons met veel enthousiasme en een vleugje humor de theorie bijbrengt! Zeer blij van mijn beslissing om hier de cursus te volgen ?

Filip LS (recensie op Facebook)

Tom geeft op een rustige, relaxte manier les, met kennis van zaken. Met zijn eigen ervaringen uit de praktijk weet hij de materie boeiend te houden. Bij deze ernstige materie is er zeker ook plaats voor een streepje humor! Aansluitend heb ik nog de cursus kaart lezen gevolgd bij Tom. Als leek was die kaart eerder een doolhof. Dankzij deze cursus ben ik er gelukkig uit geraakt ?. Kortom: een aanrader ??

Miel Capals (recensie op Facebook)

Dronecollege biedt een zeer professionele drone opleiding.  Tom heeft een heel rustige maar correcte stijl van lesgeven en heeft me naast het perfectioneren van mijn vliegskills ook enorm veel bijgebracht over de verschillende drone types in de markt en over de in's en out's van de verschillende activiteiten. Dankzij zijn expertise heb ik heel snel en efficient een eigen drone-bedrijf kunnen opstarten. Dit is dé school in België voor een doorgedreven RPAS vliegopleiding.

Koen De Cleyn (recensie op Facebook)

DRONECOLLEGE is een plaats waar iedere startende "leek" een volwaardige en complete opleiding kan genieten tegen een eerlijke prijs, duidelijke uitleg en vooral de grondige manier van lesgeven. Piloten die elders een licentie behaald hebben, vinden dan alsnog de weg naar DRONECOLLEGE om hun kennis grondig bij te schaven. Een buitengewone aanrader!!

Jan Vanbroeckhoven (recensie op Facebook)