DJI Phantom 4 RTK

€5 700,00

Terug

Upgrade je volgende mapping opdracht met de Phantom 4 RTK, DJI's meest compacte en nauwkeurige kaartoplossing voor lage hoogtes.

Met een ingebouwde app voor vluchtplanning (GS RTK) en een gemakkelijke methode om RTK-gegevens te verzamelen (RTK-netwerk of D-RTK 2 Mobile Station), hebben piloten direct een complete oplossing voor elke landmeetkundige, kaart- of inspectieworkflow.

Specificaties

Centimeter Level Positioning System
Een nieuwe RTK-module is rechtstreeks geïntegreerd in de Phantom 4 RTK, die real-time positiegegevens op centimeter niveau levert voor verbeterde absolute nauwkeurigheid van metadata van afbeeldingen. Net onder de RTK-ontvanger zit een redundante GNSS-module, geïnstalleerd om de vluchtstabiliteit te behouden in signaalarme regio's zoals dichte steden. Door beide modules te combineren, kan de Phantom 4 RTK de vliegveiligheid optimaliseren en ervoor zorgen dat de meest nauwkeurige gegevens worden vastgelegd voor complexe landmeet-, kaart- en inspectieworkflows.

Verzamel nauwkeurige gegevens met TimeSync
Om optimaal te profiteren van de positioneringsmodules van de Phantom 4 RTK, is het nieuwe TimeSync-systeem ontwikkeld om de vluchtcontroller, camera en RTK-module continu uit te lijnen.

Nauwkeurig beeldvormingssysteem
Leg de beste beeldgegevens vast met een 1-inch, 20 megapixel CMOS-sensor. De mechanische sluiter maakt het in kaart brengen van missies of het regelmatig vastleggen van gegevens naadloos, aangezien de Phantom 4 RTK kan bewegen tijdens het maken van foto's zonder het risico van onscherpe beelden. Door de hoge resolutie kan de Phantom 4 RTK een Ground Sample Distance (GSD) van 2,74 cm bereiken op 100 meter vlieghoogte.

Doelgerichte applicatie voor vluchtplanning
Met een nieuwe app kunnen piloten hun Phantom 4 RTK intelligent besturen, met twee planningsmodi: fotogrammetrie en waypoint-vlucht naast een meer traditionele vluchtmodus. Met de planningsmodi kunnen piloten de vliegroute van de drone selecteren terwijl de overlappingssnelheid, hoogte, snelheid, cameraparameters en meer worden aangepast, met een geautomatiseerde kaart- of inspectieworkflow. De GS RTK-app is gebouwd met de gebruikers in gedachten en heeft daarom een ​​reeks functies die zijn gebouwd voor specifieke mapping- of inspectieworkflows.

OcuSync-transmissiesysteem
Geniet van stabiele en betrouwbare HD-beeld- en videotransmissie over afstanden tot 7 km, ideaal voor het in kaart brengen van grotere sites.

Inhoud

 • 1x Phantom 4 RTK Aircraft
 • 1x Remote Controller with Built-in Screen
 • 4x Propeller (Pairs)
 • 2x Intelligent Flight Battery
 • 1x Intelligent Flight Battery Charging Hub
 • 1x Power Adapter
 • 1x AC Power Cable
 • 1x Intelligent Battery
 • 1x Intelligent Battery Chrging Hub
 • 1x Micro-USB Cable
 • 1x Male-to-Male USB Cable
 • 1x 16GB Micro-SD Card
 • 1x Carrying Case

Tom is een top instructeur die zijn vak kent en dit met passie overbrengt. Ondertussen ben ik van de eerste keer geslaagd op zowel het theorie als het praktijk examen en heb ik mijn klasse 1 licentie. Danku Tom!

Robin Bvrts (recensie op Facebook)

Opleiding is top! Van catering over cursusmateriaal, van een mooi leslokaal tot zeer boeiende lessen, gegeven door Tom, lesgever met heel vlieg- en drone-ervaring, die ons met veel enthousiasme en een vleugje humor de theorie bijbrengt! Zeer blij van mijn beslissing om hier de cursus te volgen ?

Filip LS (recensie op Facebook)

Tom geeft op een rustige, relaxte manier les, met kennis van zaken. Met zijn eigen ervaringen uit de praktijk weet hij de materie boeiend te houden. Bij deze ernstige materie is er zeker ook plaats voor een streepje humor! Aansluitend heb ik nog de cursus kaart lezen gevolgd bij Tom. Als leek was die kaart eerder een doolhof. Dankzij deze cursus ben ik er gelukkig uit geraakt ?. Kortom: een aanrader ??

Miel Capals (recensie op Facebook)

Dronecollege biedt een zeer professionele drone opleiding.  Tom heeft een heel rustige maar correcte stijl van lesgeven en heeft me naast het perfectioneren van mijn vliegskills ook enorm veel bijgebracht over de verschillende drone types in de markt en over de in's en out's van de verschillende activiteiten. Dankzij zijn expertise heb ik heel snel en efficient een eigen drone-bedrijf kunnen opstarten. Dit is dé school in België voor een doorgedreven RPAS vliegopleiding.

Koen De Cleyn (recensie op Facebook)

DRONECOLLEGE is een plaats waar iedere startende "leek" een volwaardige en complete opleiding kan genieten tegen een eerlijke prijs, duidelijke uitleg en vooral de grondige manier van lesgeven. Piloten die elders een licentie behaald hebben, vinden dan alsnog de weg naar DRONECOLLEGE om hun kennis grondig bij te schaven. Een buitengewone aanrader!!

Jan Vanbroeckhoven (recensie op Facebook)