Low-Air 2020

€19,00

Terug

De LowAir-kaart is een thematische kaart op schaal 1:250 000. Ze bevat informatie over de luchtvaart voor het hele Belgische grondgebied en een deel van de grensgebieden. Deze kaart wordt gebruikt voor navigatie op lage hoogte en toont informatie met betrekking tot het luchtruim tot 4500 voeten tijdens de uren van militaire operaties.

De LowAir-kaart is gebaseerd op de Topo250-basiskaart met een thematische laag weergegeven in overeenstemming met de officiële technische specificaties. Het omvat de informatie meegedeeld door de luchtvaartinformatiepublicaties (AIP) bij besluit van België en de buurlanden. De gegevens worden aangevuld met luchtvaarthindernissen (> 200 voeten) verzameld door het NGI of geleverd door de topografische diensten van de buurlanden. Obstakels zijn algemeen (groepen van obstakels kunnen obstakels bevatten tot 1,5 km van het centrale punt).

De LowAir-kaart bestaat in de Lambert2008-projectie en maakt ook gebruik van een raster in geografische coördinaten en in UTM31. De legende bevindt zich in het randschrift.

Tom is een top instructeur die zijn vak kent en dit met passie overbrengt. Ondertussen ben ik van de eerste keer geslaagd op zowel het theorie als het praktijk examen en heb ik mijn klasse 1 licentie. Danku Tom!

Robin Bvrts (recensie op Facebook)

Opleiding is top! Van catering over cursusmateriaal, van een mooi leslokaal tot zeer boeiende lessen, gegeven door Tom, lesgever met heel vlieg- en drone-ervaring, die ons met veel enthousiasme en een vleugje humor de theorie bijbrengt! Zeer blij van mijn beslissing om hier de cursus te volgen ?

Filip LS (recensie op Facebook)

Tom geeft op een rustige, relaxte manier les, met kennis van zaken. Met zijn eigen ervaringen uit de praktijk weet hij de materie boeiend te houden. Bij deze ernstige materie is er zeker ook plaats voor een streepje humor! Aansluitend heb ik nog de cursus kaart lezen gevolgd bij Tom. Als leek was die kaart eerder een doolhof. Dankzij deze cursus ben ik er gelukkig uit geraakt ?. Kortom: een aanrader ??

Miel Capals (recensie op Facebook)

Dronecollege biedt een zeer professionele drone opleiding.  Tom heeft een heel rustige maar correcte stijl van lesgeven en heeft me naast het perfectioneren van mijn vliegskills ook enorm veel bijgebracht over de verschillende drone types in de markt en over de in's en out's van de verschillende activiteiten. Dankzij zijn expertise heb ik heel snel en efficient een eigen drone-bedrijf kunnen opstarten. Dit is dé school in België voor een doorgedreven RPAS vliegopleiding.

Koen De Cleyn (recensie op Facebook)

DRONECOLLEGE is een plaats waar iedere startende "leek" een volwaardige en complete opleiding kan genieten tegen een eerlijke prijs, duidelijke uitleg en vooral de grondige manier van lesgeven. Piloten die elders een licentie behaald hebben, vinden dan alsnog de weg naar DRONECOLLEGE om hun kennis grondig bij te schaven. Een buitengewone aanrader!!

Jan Vanbroeckhoven (recensie op Facebook)