DJI Matrice 30T Worry-free Basic Combo

€8 499,00

Terug

De DJI Matrice 30T is de perfecte combinatie van krachtige sensoren en technieken en toch een compact en opvouwbaar design.

De DJI M30T beschikt over een enorm krachtige set aan sensoren, die vergelijkbaar zijn met de mogelijkheden van de H20T camera. Zo beschikt de M30T over een 48 megapixel zoom camera met 16x optische zoom en 200x digitale zoom. Daarnaast zit een 12 megapixel Wide camera. Ook de Laser Rangefinder met een bereik ban 1200m kennen we uit de DJI Zenmuse H20T camera. De 4de sensor in de M30T is een 640x512px Warmtebeeld camera. Ondanks dat de sensoren vergelijkbaar zijn met de H20T, is deze enorm veel kleiner geworden( van 828 gram voor een H20T naar 320 gram voor de M30T camera) Dit heeft DJI bereikt door de ISP(Image Signal Processing) Chip te verplaatsen van de gimbal naar binnenin de Matrice 30T drone. Daardoor kon de camera een stuk kleiner worden, maar moesten er ook maar liefst 96 kabels door een gat van 6mm, om alle sensoren en beelden van de gimbal naar de ISP te krijgen. Het oplossen van deze uitdaging is een van de redenen dat de DJI M30T zo compact is geworden.

Robuust en krachtig platform

De DJI Matrice 30T kan gezien worden als het kleine broertje van de Matrice 350. Het is dan ook niet verwonderlijk dat ondanks zijn compactere formaat, de DJI M30T een enorm krachtig en betrouwbaar platform is. De DJI Matrice 30T beschikt over een IP55 Rating, waarmee de M30T de meest extreme (weers)omstandigheden kan trotseren. Het toestel is inzetbaar in temperaturen van -20 tot +50 graden en kan maar liefst 15 m/s wind aan. De topsnelheid ligt op 23 m/s. De M30T zit ook vol met (redundant) sensoren. Zo is de DJI Matrice 30T voorzien van een FPV camera die een speciale low light mode heeft, zodat je ook in het donker nog goed zicht hebt om je te oriënteren. Net als de Matrice 350 beschikt de DJI M30T over obstakel detectie aan alle zijdes, redundant uitgevoerde sensoren en back-up systemen en is de DJI Matrice 30T in staat om een 3 propeller noodlanding uit te voeren. Maar liefst 4 antennes zorgen er in combinatie met het OccuSync 3 videoprotocol voor dat de verbinding in alle omstandigheden blijft werken.

In de doos

  • DJI RC Plus Remote Controller
  • 2 propellers 1671 (CW)
  • 2 propellers 1671 (CCW)
  • USB-C kabel
  • USB-C naar USB-kabel
  • BS30 Battery Station
  • Schroeven en gereedschapset
  • Carrying Case

Tom is een top instructeur die zijn vak kent en dit met passie overbrengt. Ondertussen ben ik van de eerste keer geslaagd op zowel het theorie als het praktijk examen en heb ik mijn klasse 1 licentie. Danku Tom!

Robin Bvrts (recensie op Facebook)

Opleiding is top! Van catering over cursusmateriaal, van een mooi leslokaal tot zeer boeiende lessen, gegeven door Tom, lesgever met heel vlieg- en drone-ervaring, die ons met veel enthousiasme en een vleugje humor de theorie bijbrengt! Zeer blij van mijn beslissing om hier de cursus te volgen ?

Filip LS (recensie op Facebook)

Tom geeft op een rustige, relaxte manier les, met kennis van zaken. Met zijn eigen ervaringen uit de praktijk weet hij de materie boeiend te houden. Bij deze ernstige materie is er zeker ook plaats voor een streepje humor! Aansluitend heb ik nog de cursus kaart lezen gevolgd bij Tom. Als leek was die kaart eerder een doolhof. Dankzij deze cursus ben ik er gelukkig uit geraakt ?. Kortom: een aanrader ??

Miel Capals (recensie op Facebook)

Dronecollege biedt een zeer professionele drone opleiding.  Tom heeft een heel rustige maar correcte stijl van lesgeven en heeft me naast het perfectioneren van mijn vliegskills ook enorm veel bijgebracht over de verschillende drone types in de markt en over de in's en out's van de verschillende activiteiten. Dankzij zijn expertise heb ik heel snel en efficient een eigen drone-bedrijf kunnen opstarten. Dit is dé school in België voor een doorgedreven RPAS vliegopleiding.

Koen De Cleyn (recensie op Facebook)

DRONECOLLEGE is een plaats waar iedere startende "leek" een volwaardige en complete opleiding kan genieten tegen een eerlijke prijs, duidelijke uitleg en vooral de grondige manier van lesgeven. Piloten die elders een licentie behaald hebben, vinden dan alsnog de weg naar DRONECOLLEGE om hun kennis grondig bij te schaven. Een buitengewone aanrader!!

Jan Vanbroeckhoven (recensie op Facebook)