Word nu Drone College Member!

Geniet van de KMO-portefeuille 
Om deze korting te kunnen krijgen, moet je verplicht enkele opleidingen volgen. Voor 2022 zijn dat: Europese wetgeving, Sora Basic, Sora Advanced en een PDRA/CONOPS course. Deze hebben een totale waarde van meer dan €2200, maar zijn inbegrepen in je membership. 

Krijg korting op opleidingen 
Wil jij je graag bijscholen? Dan krijg jij 20% korting op elke opleiding die Drone College aanbiedt! Combineer je dit met KMO-portefeuille, zit je aan de helft van de originele prijs.

Krijg korting op de huur van materiaal 
Als drone piloot ga je vaak opdrachten doen. Bij Drone College huur je alles wat je nodig hebt, zoals drones, camera's, batterijen, en nog veel meer

Krijg korting op de aankoop van drones en materiaal  
Drone College Members krijgen korting op de aankoop van drones, camera's, filters, ... 

Blijf op de hoogte als member
Ontvang onze nieuwsbrief met de laatste nieuwe informatie. Je wordt ook uitgenodigd op periodieke (vrijblijvende) online info sessies met andere drone piloten om ideeën uit te wisselen. Deze sessies staan garant voor plezier en leerrijke informatie! 

 

Korting, korting, korting

Volg voordelig opleidingen

Huur materiaal goedkoper

Maak deel uit van onze groep

Slechts €950 per jaar! na KMO-Portefeuille

Contacteer ons om Drone College Member te worden

Voel jij het al kriebelen om Drone College Member te worden? Wij nodigen je graag uit in onze community! 

 

Stuur ons je gegevens en wij nemen even persoonlijk contact met je op. Tot snel! 

 

Tom is een top instructeur die zijn vak kent en dit met passie overbrengt. Ondertussen ben ik van de eerste keer geslaagd op zowel het theorie als het praktijk examen en heb ik mijn klasse 1 licentie. Danku Tom!

Robin Bvrts (recensie op Facebook)

Opleiding is top! Van catering over cursusmateriaal, van een mooi leslokaal tot zeer boeiende lessen, gegeven door Tom, lesgever met heel vlieg- en drone-ervaring, die ons met veel enthousiasme en een vleugje humor de theorie bijbrengt! Zeer blij van mijn beslissing om hier de cursus te volgen ?

Filip LS (recensie op Facebook)

Tom geeft op een rustige, relaxte manier les, met kennis van zaken. Met zijn eigen ervaringen uit de praktijk weet hij de materie boeiend te houden. Bij deze ernstige materie is er zeker ook plaats voor een streepje humor! Aansluitend heb ik nog de cursus kaart lezen gevolgd bij Tom. Als leek was die kaart eerder een doolhof. Dankzij deze cursus ben ik er gelukkig uit geraakt ?. Kortom: een aanrader ??

Miel Capals (recensie op Facebook)

Dronecollege biedt een zeer professionele drone opleiding.  Tom heeft een heel rustige maar correcte stijl van lesgeven en heeft me naast het perfectioneren van mijn vliegskills ook enorm veel bijgebracht over de verschillende drone types in de markt en over de in's en out's van de verschillende activiteiten. Dankzij zijn expertise heb ik heel snel en efficient een eigen drone-bedrijf kunnen opstarten. Dit is dé school in België voor een doorgedreven RPAS vliegopleiding.

Koen De Cleyn (recensie op Facebook)

DRONECOLLEGE is een plaats waar iedere startende "leek" een volwaardige en complete opleiding kan genieten tegen een eerlijke prijs, duidelijke uitleg en vooral de grondige manier van lesgeven. Piloten die elders een licentie behaald hebben, vinden dan alsnog de weg naar DRONECOLLEGE om hun kennis grondig bij te schaven. Een buitengewone aanrader!!

Jan Vanbroeckhoven (recensie op Facebook)