Opleidingen

De voordelen van onze drone-opleidingen

Uitgebreide begeleiding

We voorzien veel theorielessen, zodat je zo weinig mogelijk thuis moet studeren. Theorie is de basis van de praktijk, dus hier wordt veel aandacht aan besteed.

Drones beschikbaar

De theorielessen worden gegeven voor een grotere groep, de praktijklessen niet. Hierdoor heeft iedereen een eigen toestel om mee te kunnen oefenen.

Alles is voorzien

Opleidingen bij Drone College zijn ‘all-in’: lesboeken, een fluohesje, logboeken, schrijfmateriaal, Low-Air kaart…. Er komen dus geen extra kosten bij.

Korte doorlooptijd

De volledige doorlooptijd bedraagt ongeveer 3 maanden, wat zeer snel is voor drone-opleidingen. Wij bereiken dit door onze persoonlijke begeleiding.

Hoge slaagkansen

Na je drone-opleiding moet je een examen afleggen bij het DGLV. Anders mag je namelijk niet vliegen. 90% van de Drone College studenten is er van de eerste keer door!

Echte omstandigheden

We vliegen met headsets en gebruiken luchtvaartcommunicatie vanaf les 2 (indien gewenst). De praktijklessen vinden buiten plaats, zodat we invloeden zoals wind ervaren.

Tom is een top instructeur die zijn vak kent en dit met passie overbrengt. Ondertussen ben ik van de eerste keer geslaagd op zowel het theorie als het praktijk examen en heb ik mijn klasse 1 licentie. Danku Tom!

Robin Bvrts (recensie op Facebook)

Opleiding is top! Van catering over cursusmateriaal, van een mooi leslokaal tot zeer boeiende lessen, gegeven door Tom, lesgever met heel vlieg- en drone-ervaring, die ons met veel enthousiasme en een vleugje humor de theorie bijbrengt! Zeer blij van mijn beslissing om hier de cursus te volgen ?

Filip LS (recensie op Facebook)

Tom geeft op een rustige, relaxte manier les, met kennis van zaken. Met zijn eigen ervaringen uit de praktijk weet hij de materie boeiend te houden. Bij deze ernstige materie is er zeker ook plaats voor een streepje humor! Aansluitend heb ik nog de cursus kaart lezen gevolgd bij Tom. Als leek was die kaart eerder een doolhof. Dankzij deze cursus ben ik er gelukkig uit geraakt ?. Kortom: een aanrader ??

Miel Capals (recensie op Facebook)

Dronecollege biedt een zeer professionele drone opleiding.  Tom heeft een heel rustige maar correcte stijl van lesgeven en heeft me naast het perfectioneren van mijn vliegskills ook enorm veel bijgebracht over de verschillende drone types in de markt en over de in's en out's van de verschillende activiteiten. Dankzij zijn expertise heb ik heel snel en efficient een eigen drone-bedrijf kunnen opstarten. Dit is dé school in België voor een doorgedreven RPAS vliegopleiding.

Koen De Cleyn (recensie op Facebook)

DRONECOLLEGE is een plaats waar iedere startende "leek" een volwaardige en complete opleiding kan genieten tegen een eerlijke prijs, duidelijke uitleg en vooral de grondige manier van lesgeven. Piloten die elders een licentie behaald hebben, vinden dan alsnog de weg naar DRONECOLLEGE om hun kennis grondig bij te schaven. Een buitengewone aanrader!!

Jan Vanbroeckhoven (recensie op Facebook)