DJI Mavic 3 Pro Fly More Combo + RC Smart controller

€2 799,00

Terug

De DJI Mavic 3-serie biedt een beeldkwaliteit van een ander niveau. De Mavic 3 Pro heeft een drievoudige camerasysteem met 3 lenzen voor verschillende brandpuntsafstanden. De Mavic 3 Pro is verder uitgerust met een Hasselblad-camera en dubbele telecamera's, waardoor je creatieve beelden kunt maken. The Sky is the limit!!! ;-)

 

Niet 1 maar 3 camera's

De Mavic 3 Pro heeft 3 camera lenzen met verschillende brandpuntsafstanden. U schakelt gemakkelijk tussen de verschillende brandpuntsafstanden. Zo is de Mavic 3 Pro camera uitgerust met een 4/3 CMOS hasselblad camera met een 24 mm lens met een diafragma van f2.8 tot f11. Een 70 mm medium tele camera met een 1/1.3 inch CMOS sensor met 3x optische zoom en een diafragma van f2.8. En een 166mm tele camera met een 1/2-inch sensor met 7x optische zoom en 28x hybrid zoom en een diafrafma van f3.8.

De 4/3 CMOS Hasselblad-camera van de Mavic 3-serie maakt RAW-foto's met 12-bits, met een native dynamisch bereik van maximaal 12,8 stops, wat zorgt voor onvergetelijke beelddetails. De Hasselblad Natural Color Solution (HNCS) geeft nauwkeurig kleuren, waardoor kwalitieve mooie opnames gemaakt kunnen worden zonder enige nabewerking. 

De nieuwe 10-bits D-Log M-kleurmodus ondersteunt het opnemen van maximaal een miljard kleuren. In omstandigen met een hoog contrast, zoals zonsopgangen en zonsondergangen, levert het de nieuw 10-bits D-Log natuurlijke kleuren met delicate details.

Wist je dat ze een vliegtijd tot 43 minuten voorschrijven?

In de doos

 • 1 x DJI Mavic 3 Pro
 • 1 x DJI RC
 • 1 x DJI RC Control Sticks (Paar)
 • 3 x DJI Mavic 3 Intelligent Flight Batterij
 • 6 x DJI Mavic 3 Low-Noise Propellers (paar)
 • 1 x DJI 100W USB-C Power Adapter AC Power Kabel
 • 1 x DJI 100W USB-C Power Adapter
 • 2 x USB-C naar USB-C Kabel
 • 1 x DJI Mavic 3 Batterij Charging Hub (100W)
 • 1 x DJI Mavic 3 Pro Storage Cover
 • 1 x DJI Mavic 3 Pro ND Filters Set (ND8/16/32/64)
 • 1 x DJI Schouder tas

Tom is een top instructeur die zijn vak kent en dit met passie overbrengt. Ondertussen ben ik van de eerste keer geslaagd op zowel het theorie als het praktijk examen en heb ik mijn klasse 1 licentie. Danku Tom!

Robin Bvrts (recensie op Facebook)

Opleiding is top! Van catering over cursusmateriaal, van een mooi leslokaal tot zeer boeiende lessen, gegeven door Tom, lesgever met heel vlieg- en drone-ervaring, die ons met veel enthousiasme en een vleugje humor de theorie bijbrengt! Zeer blij van mijn beslissing om hier de cursus te volgen ?

Filip LS (recensie op Facebook)

Tom geeft op een rustige, relaxte manier les, met kennis van zaken. Met zijn eigen ervaringen uit de praktijk weet hij de materie boeiend te houden. Bij deze ernstige materie is er zeker ook plaats voor een streepje humor! Aansluitend heb ik nog de cursus kaart lezen gevolgd bij Tom. Als leek was die kaart eerder een doolhof. Dankzij deze cursus ben ik er gelukkig uit geraakt ?. Kortom: een aanrader ??

Miel Capals (recensie op Facebook)

Dronecollege biedt een zeer professionele drone opleiding.  Tom heeft een heel rustige maar correcte stijl van lesgeven en heeft me naast het perfectioneren van mijn vliegskills ook enorm veel bijgebracht over de verschillende drone types in de markt en over de in's en out's van de verschillende activiteiten. Dankzij zijn expertise heb ik heel snel en efficient een eigen drone-bedrijf kunnen opstarten. Dit is dé school in België voor een doorgedreven RPAS vliegopleiding.

Koen De Cleyn (recensie op Facebook)

DRONECOLLEGE is een plaats waar iedere startende "leek" een volwaardige en complete opleiding kan genieten tegen een eerlijke prijs, duidelijke uitleg en vooral de grondige manier van lesgeven. Piloten die elders een licentie behaald hebben, vinden dan alsnog de weg naar DRONECOLLEGE om hun kennis grondig bij te schaven. Een buitengewone aanrader!!

Jan Vanbroeckhoven (recensie op Facebook)