DJI Mini 4 Pro Fly More Combo (DJI RC 2)

€1 129,00

Terug

De DJI Mini 4 Pro is de meest geavanceerde minicamera-drone tot op heden. Deze drone biedt krachtige beeldmogelijkheden, omnidirectionele obstakeldetectie, ActiveTrack 360° met de nieuwe Trace Mode, en een indrukwekkende FHD-videotransmissie tot wel 20 km.

Camera

Leg complexe details moeiteloos vast met de camera van de Mini 4 Pro, aangedreven door een 1/1,3-inch CMOS-sensor met Dual Native ISO Fusion en een diafragma van f/1.7. Hierdoor kunt u meer hoogte- en schaduwdetails vastleggen met een indrukwekkend dynamisch bereik.

Geef levendige scènes de aandacht die ze verdienen met 4K/60fps HDR en 4K/100fps video-opnamen, terwijl 10-bit D-Log M en HLG u helpen een prachtig scala aan kleuren vast te leggen en meer flexibiliteit bieden tijdens het bewerken en delen van uw beelden. Met 4K/60fps HDR kunt u de subtiliteiten van zonsopgangen en zonsondergangen delen in verbluffende kwaliteit. Leg slowmotion actiebeelden vast in 4K tot 100fps.

Het verbeterde ruisonderdrukkingsalgoritme van de Mini 4 Pro's Night Shots-video onderdrukt effectief ruis en zorgt voor helderdere, schonere beelden direct vanaf de camera. Bovendien kunt u opnemen in 10-bits D-Log M en meer dan een miljard kleuren vastleggen. De natuurlijke kleurgradaties en subtiele details over het volledige kleurenspectrum zorgen ervoor dat de Mini 4 Pro creatieve flexibiliteit biedt tijdens de post productie fase. Wat uw content ook is, HLG garandeert dat de natuurlijke kleuren en helderheid behouden blijven zonder aanpassingen of het converteren van formaten, dankzij het hoge dynamische bereik.

In de doos

 • 1 x DJI Mini 4 Pro
 • 1 x DJI RC 2
 • 3 x DJI Mini 4 Pro Intelligent Flight Battery
 • 3 x DJI Mini 4 Pro/Propellers (paar)
 • 1 x Schroevendraaier
 • 1 x DJI Mini 4 Pro Gimbal Protector
 • 1 x DJI Mini 4 Pro Propeller Holder
 • 1 x Diverse documenten (Quick Start Guide en Safety Guidelines)
 • 1 x Type-C to Type-C PD Kabel
 • 1 x USB-C Kabel
 • 1 x DJI Mini Schoudertas
 • 1 DJI Mini 4 Pro Two-Way Carging Hub

Tom is een top instructeur die zijn vak kent en dit met passie overbrengt. Ondertussen ben ik van de eerste keer geslaagd op zowel het theorie als het praktijk examen en heb ik mijn klasse 1 licentie. Danku Tom!

Robin Bvrts (recensie op Facebook)

Opleiding is top! Van catering over cursusmateriaal, van een mooi leslokaal tot zeer boeiende lessen, gegeven door Tom, lesgever met heel vlieg- en drone-ervaring, die ons met veel enthousiasme en een vleugje humor de theorie bijbrengt! Zeer blij van mijn beslissing om hier de cursus te volgen ?

Filip LS (recensie op Facebook)

Tom geeft op een rustige, relaxte manier les, met kennis van zaken. Met zijn eigen ervaringen uit de praktijk weet hij de materie boeiend te houden. Bij deze ernstige materie is er zeker ook plaats voor een streepje humor! Aansluitend heb ik nog de cursus kaart lezen gevolgd bij Tom. Als leek was die kaart eerder een doolhof. Dankzij deze cursus ben ik er gelukkig uit geraakt ?. Kortom: een aanrader ??

Miel Capals (recensie op Facebook)

Dronecollege biedt een zeer professionele drone opleiding.  Tom heeft een heel rustige maar correcte stijl van lesgeven en heeft me naast het perfectioneren van mijn vliegskills ook enorm veel bijgebracht over de verschillende drone types in de markt en over de in's en out's van de verschillende activiteiten. Dankzij zijn expertise heb ik heel snel en efficient een eigen drone-bedrijf kunnen opstarten. Dit is dé school in België voor een doorgedreven RPAS vliegopleiding.

Koen De Cleyn (recensie op Facebook)

DRONECOLLEGE is een plaats waar iedere startende "leek" een volwaardige en complete opleiding kan genieten tegen een eerlijke prijs, duidelijke uitleg en vooral de grondige manier van lesgeven. Piloten die elders een licentie behaald hebben, vinden dan alsnog de weg naar DRONECOLLEGE om hun kennis grondig bij te schaven. Een buitengewone aanrader!!

Jan Vanbroeckhoven (recensie op Facebook)