DJI Zenmuse Z30

€2 949,00

Terug

De Zenmuse Z30 is de krachtigste geïntegreerde antennezoomcamera op de markt met 30x optische en 6x digitale zoom voor een totale vergroting tot 180x.

Of u nu celtorens of windturbines inspecteert, u kunt gedetailleerde structuren, draden, modules en componenten bekijken om schade te detecteren.

Door u op afstand inspecties te laten uitvoeren zonder dat u dichtbij hoeft te vliegen, wordt niet alleen de snelheid en efficiëntie van uw activiteiten verhoogd, maar is ook het risico op een botsing uitgesloten.

Specificaties

Tapzoom
Met TapZoom is nauwkeurige verzameling van visuele gegevens net zo eenvoudig als met uw vinger tikken om de camera op het onderwerp van uw inspectie te richten.

De Zenmuse Z30 past automatisch de brandpuntsafstand aan om u een vergroot beeld te geven, waardoor de kleinste details in slechts enkele seconden zichtbaar zijn.

Stabilisatie
Een krachtige zoom betekent dat elke beweging in het systeem wordt vergroot, dus stabiliteit is van het grootste belang.

De Z30 bevat DJI's toonaangevende cardanische technologie voor stabilisatie binnen 0,01 ° en dezelfde precisie voor bedieningselementen.

Dit maakt inspectie op lange afstand mogelijk die altijd zeer betrouwbaar is.

Let op: De gimbal is niet compatibel voor de DJI Inspire-serie, alleen met de Matrice M100 en M600!

Toepassingen

Inspectie van celtorens
Elimineer de noodzaak van gevaarlijke handmatige inspectie en het risico van het crashen van activa door inspecteren op afstand.
Stream je beeldmateriaal naar een centrale hub om laarzen op de grond te verminderen en ervoor te zorgen dat er geen extra trips nodig zijn.

Inspectie van windturbines
Detecteer kleine schade van ver en vermijd schade aan personeel en apparatuur. Stel uw drone in om uw inspectieobject te omcirkelen met Point of Interest voor een volledig 360 ° -beeld van uw bezit.

Brand blussen
Eerstehulpverleners kunnen nu snel een overzicht van een scène krijgen en de 30x zoom gebruiken om naar beneden te boren voor nauwkeurige en specifieke informatie om hun activiteiten op te baseren.

Tom is een top instructeur die zijn vak kent en dit met passie overbrengt. Ondertussen ben ik van de eerste keer geslaagd op zowel het theorie als het praktijk examen en heb ik mijn klasse 1 licentie. Danku Tom!

Robin Bvrts (recensie op Facebook)

Opleiding is top! Van catering over cursusmateriaal, van een mooi leslokaal tot zeer boeiende lessen, gegeven door Tom, lesgever met heel vlieg- en drone-ervaring, die ons met veel enthousiasme en een vleugje humor de theorie bijbrengt! Zeer blij van mijn beslissing om hier de cursus te volgen ?

Filip LS (recensie op Facebook)

Tom geeft op een rustige, relaxte manier les, met kennis van zaken. Met zijn eigen ervaringen uit de praktijk weet hij de materie boeiend te houden. Bij deze ernstige materie is er zeker ook plaats voor een streepje humor! Aansluitend heb ik nog de cursus kaart lezen gevolgd bij Tom. Als leek was die kaart eerder een doolhof. Dankzij deze cursus ben ik er gelukkig uit geraakt ?. Kortom: een aanrader ??

Miel Capals (recensie op Facebook)

Dronecollege biedt een zeer professionele drone opleiding.  Tom heeft een heel rustige maar correcte stijl van lesgeven en heeft me naast het perfectioneren van mijn vliegskills ook enorm veel bijgebracht over de verschillende drone types in de markt en over de in's en out's van de verschillende activiteiten. Dankzij zijn expertise heb ik heel snel en efficient een eigen drone-bedrijf kunnen opstarten. Dit is dé school in België voor een doorgedreven RPAS vliegopleiding.

Koen De Cleyn (recensie op Facebook)

DRONECOLLEGE is een plaats waar iedere startende "leek" een volwaardige en complete opleiding kan genieten tegen een eerlijke prijs, duidelijke uitleg en vooral de grondige manier van lesgeven. Piloten die elders een licentie behaald hebben, vinden dan alsnog de weg naar DRONECOLLEGE om hun kennis grondig bij te schaven. Een buitengewone aanrader!!

Jan Vanbroeckhoven (recensie op Facebook)