Fotografie - Lightroom - Praktijk

Klaar om een nieuwe dimensie aan je fotografievaardigheden toe te voegen? Onze opleiding in fotografie en Lightroom combineert de kunst van het fotograferen met de kracht van beeldbewerking. Maar dat is nog niet alles! We nemen je ook mee naar de lucht met praktijkgerichte dronevluchten, zodat je de wereld vanuit een geheel nieuw perspectief kunt vastleggen. Laat je creativiteit de vrije loop en ontdek de magie van het vastleggen van zowel de horizon als de details in één geweldige cursus."

Opleidingsduur

Totale opleidingsduur van 16u.

Theorie: 12u
Tijdsblokken van minimaal 4u.

Praktijk: 4u
Praktijkdata worden vastgelegd tijdens de theoriesessies.

Locatie

Leslokaal in Westerlo of online via Zoom

Kostprijs

Prijs    €991,73 excl btw
KMO portefeuille - €297,52
Jouw prijs    €694,21 excl btw

Foto / video drone opleiding

Tijdens deze opleidingen gaan we dieper in op het fotografische gedeelte van drones. Foto’s en beelden maken met drones is moeilijker dan het lijkt. Je moet rekening houden met de snelheid waarmee je vliegt, de verschillende cameratypes, de hoogte waarop je vliegt, … Dit bekijken we grondig in deze opleiding. 

Opleidingsduur

Wij halen graag het maximale uit de opleiding. De praktijklessen worden daarom in groepjes van maximaal 4 personen gehouden. Iedereen heeft dus een drone om mee te vliegen. We vliegen trouwens steeds buiten, met moderne drones: DJI Phantom 4 Pro V2 en Mavic 3 of uw eigen toestel

Locatie en startdatum opleidingen

Theorie: Zandberg 50, 2260 Westerlo

Eerstvolgende lessen: 8 november 2023

Praktijk: Veerleseweg 45, 2440 Geel
Praktijkdata worden vastgelegd tijdens de theoriesessies.

Vakken tijdens deze drone-opleiding

  • Vluchtsnelheden
  • Cameratypes
  • Invloed van hoogte en snelheid
  • Bewerking van foto's
  • Filters
  • Drone instellingen

Inbegrepen in deze drone-opleiding

  • Theorielessen
  • Toestellen van Drone College voor praktijk opleiding
  • Attest van deelname aan opleiding
  • Drank, Koffie en water ;-)

 

Kortingen voor de drone-opleidingen

Drone College is dienstverlener voor de KMO-portefeuille én wij hebben een erkenning als sectoraal opleidingscentrum van de bouw. Lees hier meer. Bouwvakkers die naar ons opleidingscentrum komen, dienen hun aanwezigheidscertificaten door te sturen naar adm@constructiv.be.

Algemene voorwaarden

Wil je je opleiding annuleren? Doe dit dan via mail naar inschrijving@dronecollege.be ten laatste een week vóór de start van de opleiding. Indien je te laat – of niet – annuleert, blijf je Drone College het opleidingsbedrag volledig verschuldigd. Bekijk hier onze algemene voorwaarden.

Indien je werkt bij een bouwbedrijf, kan je ook gebruik maken van de PC 124 erkenning. Dit geeft nog een extra cumulatieve korting op de KMO-portefeuille.

Inschrijven

Maak en bewerk de mooiste foto's

Inschrijven

Tom is een top instructeur die zijn vak kent en dit met passie overbrengt. Ondertussen ben ik van de eerste keer geslaagd op zowel het theorie als het praktijk examen en heb ik mijn klasse 1 licentie. Danku Tom!

Robin Bvrts (recensie op Facebook)

Opleiding is top! Van catering over cursusmateriaal, van een mooi leslokaal tot zeer boeiende lessen, gegeven door Tom, lesgever met heel vlieg- en drone-ervaring, die ons met veel enthousiasme en een vleugje humor de theorie bijbrengt! Zeer blij van mijn beslissing om hier de cursus te volgen ?

Filip LS (recensie op Facebook)

Tom geeft op een rustige, relaxte manier les, met kennis van zaken. Met zijn eigen ervaringen uit de praktijk weet hij de materie boeiend te houden. Bij deze ernstige materie is er zeker ook plaats voor een streepje humor! Aansluitend heb ik nog de cursus kaart lezen gevolgd bij Tom. Als leek was die kaart eerder een doolhof. Dankzij deze cursus ben ik er gelukkig uit geraakt ?. Kortom: een aanrader ??

Miel Capals (recensie op Facebook)

Dronecollege biedt een zeer professionele drone opleiding.  Tom heeft een heel rustige maar correcte stijl van lesgeven en heeft me naast het perfectioneren van mijn vliegskills ook enorm veel bijgebracht over de verschillende drone types in de markt en over de in's en out's van de verschillende activiteiten. Dankzij zijn expertise heb ik heel snel en efficient een eigen drone-bedrijf kunnen opstarten. Dit is dé school in België voor een doorgedreven RPAS vliegopleiding.

Koen De Cleyn (recensie op Facebook)

DRONECOLLEGE is een plaats waar iedere startende "leek" een volwaardige en complete opleiding kan genieten tegen een eerlijke prijs, duidelijke uitleg en vooral de grondige manier van lesgeven. Piloten die elders een licentie behaald hebben, vinden dan alsnog de weg naar DRONECOLLEGE om hun kennis grondig bij te schaven. Een buitengewone aanrader!!

Jan Vanbroeckhoven (recensie op Facebook)