Start 2 Drone

 

Prijsberekening

Jouw prijs: €99

Vakken tijdens deze drone-opleiding

  • Luchtvaartwetgeving (Basic)

Locatie en startdatum opleidingen

Theorie: Dronecollege - Zandberg 50, 2260 Westerlo

Eerstvolgende lessen: 

  • 12 februari 2023 - VOLZET
  • 12 maart 2023 - VOLZET
  • 16 april 2023 - VOLZET
  • 14 mei 2023 - VOLZET
  • 11 juni 2023 - VOLZET
  • 13 augustus 2023 - VOLZET
  • 10 september 2023 - Slechts 2 plaatsen vrij!!! Wees er snel bij.
  • 8 Oktober 2023 - NIEUW!!!

Wat kan ik doen na deze opleiding?

Na deze opleiding wil je waarschijnlijk zo snel mogelijk je eigen drone hebben en leren vliegen. 

Ook daar hebben wij een opleiding voor. Maar dat is voor binnenkort, eerst even kennismaken met de prachtige wereld van drones! 

Algemene voorwaarden

Wil je je opleiding annuleren? Doe dit dan via mail naar inschrijving@dronecollege.be vóór de start van de opleiding. Indien je te laat – of niet – annuleert, blijf je Drone College het opleidingsbedrag volledig verschuldigd. Bekijk hier onze algemene voorwaarden.

Altijd al de wondere wereld van drones willen ontdekken?

Start2Drone

Tom is een top instructeur die zijn vak kent en dit met passie overbrengt. Ondertussen ben ik van de eerste keer geslaagd op zowel het theorie als het praktijk examen en heb ik mijn klasse 1 licentie. Danku Tom!

Robin Bvrts (recensie op Facebook)

Opleiding is top! Van catering over cursusmateriaal, van een mooi leslokaal tot zeer boeiende lessen, gegeven door Tom, lesgever met heel vlieg- en drone-ervaring, die ons met veel enthousiasme en een vleugje humor de theorie bijbrengt! Zeer blij van mijn beslissing om hier de cursus te volgen ?

Filip LS (recensie op Facebook)

Tom geeft op een rustige, relaxte manier les, met kennis van zaken. Met zijn eigen ervaringen uit de praktijk weet hij de materie boeiend te houden. Bij deze ernstige materie is er zeker ook plaats voor een streepje humor! Aansluitend heb ik nog de cursus kaart lezen gevolgd bij Tom. Als leek was die kaart eerder een doolhof. Dankzij deze cursus ben ik er gelukkig uit geraakt ?. Kortom: een aanrader ??

Miel Capals (recensie op Facebook)

Dronecollege biedt een zeer professionele drone opleiding.  Tom heeft een heel rustige maar correcte stijl van lesgeven en heeft me naast het perfectioneren van mijn vliegskills ook enorm veel bijgebracht over de verschillende drone types in de markt en over de in's en out's van de verschillende activiteiten. Dankzij zijn expertise heb ik heel snel en efficient een eigen drone-bedrijf kunnen opstarten. Dit is dé school in België voor een doorgedreven RPAS vliegopleiding.

Koen De Cleyn (recensie op Facebook)

DRONECOLLEGE is een plaats waar iedere startende "leek" een volwaardige en complete opleiding kan genieten tegen een eerlijke prijs, duidelijke uitleg en vooral de grondige manier van lesgeven. Piloten die elders een licentie behaald hebben, vinden dan alsnog de weg naar DRONECOLLEGE om hun kennis grondig bij te schaven. Een buitengewone aanrader!!

Jan Vanbroeckhoven (recensie op Facebook)