Start 2 Drone

Wil jij leren kennismaken met drones? Dan is de Start2Drone opleiding iets voor jou! Deze initiatieles duurt slechts 4h. 

In het eerste uur leren we theoretisch over luchtvaart, wetgeving en meteo. Daarna gaan we 3h aan de slag met praktijk.

Opleidingsduur

Initiatieles van 4u.

Theorie: 1u
Luchtvaartwetgeving en meteo

Praktijk: 3u
Praktijk vindt plaats in openlucht.

Locatie

Zandberg 50, 2260 Westerlo

Kostprijs

Jouw prijs: €99

Start2Drone: een drone initiatie

Wil jij leren kennismaken met drones? Dan is de Start2Drone opleiding iets voor jou! Deze initiatieles duurt slechts 4h. 

In het eerste uur leren we theoretisch over luchtvaartwetgeving en meteo. Daarna gaan we 3h aan de slag met praktijk. 

Geef een Start2Drone-cadeaubon!

Scoor jij bij vrienden en familie met het leukste en origineelste cadeau van 2023? Geef een cadeaubon voor een Start2Drone-initiatie! 

Wedden dat ze nog nooit zo'n uitdagende cadeaubon hebben gekregen?! Vraag je cadeaubon aan via info@dronecollege.be of stuur een contactformulier!

Opleidingsduur

Het theoretische gedeelte van de drone-opleiding is uitgewerkt in samenwerking met het internationale EuroUSC.

Wij halen graag het maximale uit de opleiding. De praktijklessen worden daarom in groepjes van maximaal 8 personen gehouden. Iedereen heeft dus een drone om mee te vliegen. We vliegen trouwens steeds buiten, met moderne drones: Mini 2

Locatie en startdatum opleidingen

Theorie: Dronecollege - Zandberg 50, 2260 Westerlo

Eerstvolgende lessen: 

  • 14 Januari 2024 - VOLZET
  • 11 Februari 2024 - VOLZET
  • 10 Maart 2024 - VOLZET
  • 14 april 2024 - VOLZET
  • 12 mei 2024 - VOLZET
  • 09 juni 2024 - VOLZET
  • 11 augustus 2024 - Slechts 2 plaatsen vrij.
  • 08 september 2024 - NIEUW!!!

Vakken tijdens deze drone-opleiding

  • Luchtvaartwetgeving (Basic)

Wat kan ik doen na deze opleiding?

Na deze opleiding wil je waarschijnlijk zo snel mogelijk je eigen drone hebben en leren vliegen. 

Ook daar hebben wij een opleiding voor. Maar dat is voor binnenkort, eerst even kennismaken met de prachtige wereld van drones! 

Algemene voorwaarden

Wil je je opleiding annuleren? Doe dit dan via mail naar inschrijving@dronecollege.be vóór de start van de opleiding. Indien je te laat – of niet – annuleert, blijf je Drone College het opleidingsbedrag volledig verschuldigd. Bekijk hier onze algemene voorwaarden.

Altijd al de wondere wereld van drones willen ontdekken?

Start2Drone

Tom is een top instructeur die zijn vak kent en dit met passie overbrengt. Ondertussen ben ik van de eerste keer geslaagd op zowel het theorie als het praktijk examen en heb ik mijn klasse 1 licentie. Danku Tom!

Robin Bvrts (recensie op Facebook)

Opleiding is top! Van catering over cursusmateriaal, van een mooi leslokaal tot zeer boeiende lessen, gegeven door Tom, lesgever met heel vlieg- en drone-ervaring, die ons met veel enthousiasme en een vleugje humor de theorie bijbrengt! Zeer blij van mijn beslissing om hier de cursus te volgen ?

Filip LS (recensie op Facebook)

Tom geeft op een rustige, relaxte manier les, met kennis van zaken. Met zijn eigen ervaringen uit de praktijk weet hij de materie boeiend te houden. Bij deze ernstige materie is er zeker ook plaats voor een streepje humor! Aansluitend heb ik nog de cursus kaart lezen gevolgd bij Tom. Als leek was die kaart eerder een doolhof. Dankzij deze cursus ben ik er gelukkig uit geraakt ?. Kortom: een aanrader ??

Miel Capals (recensie op Facebook)

Dronecollege biedt een zeer professionele drone opleiding.  Tom heeft een heel rustige maar correcte stijl van lesgeven en heeft me naast het perfectioneren van mijn vliegskills ook enorm veel bijgebracht over de verschillende drone types in de markt en over de in's en out's van de verschillende activiteiten. Dankzij zijn expertise heb ik heel snel en efficient een eigen drone-bedrijf kunnen opstarten. Dit is dé school in België voor een doorgedreven RPAS vliegopleiding.

Koen De Cleyn (recensie op Facebook)

DRONECOLLEGE is een plaats waar iedere startende "leek" een volwaardige en complete opleiding kan genieten tegen een eerlijke prijs, duidelijke uitleg en vooral de grondige manier van lesgeven. Piloten die elders een licentie behaald hebben, vinden dan alsnog de weg naar DRONECOLLEGE om hun kennis grondig bij te schaven. Een buitengewone aanrader!!

Jan Vanbroeckhoven (recensie op Facebook)